dilluns, 16 de febrer del 2009

Rebombori judicial



Aquest és el rebombori que s’ha muntat aquest dilluns al matí entre públic i periodistes davant la porta de la Sala on s’ha fet la vista oral del judici a l’Andreu Oliveras. Hi havia molta més gent de la cabia a la sala: molts capellans (i de tots colors), voluntaris de presons, delegats episcopals, advocats amics, religioses, feligresos, professors, i almenys un vicari episcopal i molta gent... El problema ha estat que de públic no han deixat passar més de quinze persones i ningú ha acabat de posar ordre. Una mena de Fuenteovejuna però apretats. Només ha tingut èxit un mossèn que anava reclamant que “dejaran entrar al representante de la Conferencia Episcopal”. Finalment també m’he quedat fora perquè per aconseguir arribar a la porta hagués hagut de passar per sobre del cadàver de dues senyores baixetes i la meva religió no m’ho permet :”No mataràs senyores baixetes”.

Bé, ara està vist per a sentència. Pel que he entès, al final la partida es decidirà en funció de la credibilitat que el tribunal doni a les versions sobre el cas ja que les proves no conclouen res. I tal com ha anat el judici sembla que això juga a favor de l’Andreu.

PD: I més aquí i aquí.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

http://elintegrismoespecado.blogspot.com/

Aquí iremos desgranandolas raíces, el modus operandi y los principales actoresdel integrismo en Cataluña y sus perversas estrategiaspara copar el poder. Actúan como una quinta columna, pero dejan rastros. Sin prisas, iremos desenmascarándoles.

Silveri Garrell ha dit...

La justicia es un caxondeo, ho va dir un polític i en part tenia raò. En el judici d'aquest mossen hauria de prevaldre a la balança més el pès de la seva obra humanitaria, que no, el seu despiste de deixar-se enganyar entrant droga. Sembla que jutjar a una patinada ho volen equiparar a jutjar a un delinqüent reincident. Ja veurem en que queda però, fa la impresió de que els jutges son una especie de "terminaitors", abans que de carn i os.