diumenge, 8 de febrer del 2009

“Para apoyar a nuestro cura”


“Es para apoyar nuestro cura. La semana próxima tenéis que venir todos. Vendrá el arzobispo a hacer la misa. Decidles a todos que vengan. Que vengan todos los que alguna vez pasan por aquí.”

Així s’ha acabat avui la missa. Una senyora que ha dit que mai parlava en públic ha explicat de forma molt planera el què volia. “Nuestro cura” és l’Andreu Oliveras. La missa serà vinent a les 12 a la parròquia de Santa Maria Magdalena, al barri de Roquetes de Barcelona. I el motiu és que el dilluns següent, dia 16, a les 10 del matí està anunciat el judici al Palau de Justícia de Barcelona del passeig Lluís Companys. Li demanen a l’Andreu Oliveras deu anys de presó per culpa d’una trampa que li van parar els qui no podien pair l’estimació que li tenien els presos.

Farem cas a la senyora i intentarem anar-hi tant diumenge com dilluns.

PD: Dilluns. Ara resulta que la senyora es va fer un bon embolic. Diumenge el cardenal Sistach està a Roma i ningú sap d’on va treure la senyora que vindria. Evidentment, la missa es farà igual. Precisament ahir dilluns l’Andreu va celebrar missa amb l’arquebisbe i van esmorzar junts. És un detall més del recolzament que li ha donat durant tot el procés Martínez Sistach, com el que es va donar dissabte en el Consell Pastoral Diocesà.

2 comentaris:

Silveri Garrell ha dit...

Ja deu ser ben difícil fer de capellà, perque un faci vot de celibat i al final tenir que acabar amb la vida tant complicada per amor a la gent. Ja valdria més que els deixéssin casar, tenir familia i fills i així almenys ya tindrien la seva "creu" assegurada amb els problemes de la seva familia, i potser els del seu ramat s'espavilarien molt més al no tenir que dependre sempre enganxats sota la sotana del capellá.

Jordi Morrós Ribera ha dit...

Un cas més que posa en evidència el tenebrós món de les presons.