divendres, 1 de febrer del 2008

Jo també voto en contra



He llegit, tot i que no m’ha sorprès gaire, la nota de la Conferència Episcopal Espanyola. Dic que no m’ha sorprès perquè no ha dit res que hagin dit dos milions de vegades. Tot i això, no m’ha agradat gens. Podria justificar-ho però no cal. Com s’ha dit, resulta que dels 19 bisbes reunits a la permanent dos tampoc hi estan d’acord. Un ha votat en contra i un altre s'ha abstingut. Per tant, si un bisbe pot estar-hi en contra, jo també. I no parlem ja de continguts, sinó dels accents i de la forma de dir que les coses. La nota està feta de tal manera que encara que no ho digui, diu que hem de votar al PP perquè tregui el nom de matrimoni a les parelles homosexuals i retiri Educació per a la Ciutadania. Perquè, la resta de coses que no agraden als bisbes amb el PP continuaran exactament igual i algunes pitjor. A més, són certament els dos grans problemes que té aquest país i jo no hi havia caigut.

Si no teniu res més a fer escolteu la roda de premsa. No té desperdici.

6 comentaris:

lu ha dit...

parque no parlan de la pobreça?A quets son els fariseos que Jesús va treura del templa a cops de latigo.Aquets no son els meus pares de fé.Aquets son la sombra del capitalisma y de la falta de llibertad.Aquets no amb feran perdre la fe de cristiá,jueu ó musulmá.

Anònim ha dit...

Que el gat es diu Lu, ara?

Anònim ha dit...

Com ahir va dir el Sr. Copríncep Episcopal d´Andorra en declaracions a Catalunya Ràdio (cridant): Però quina ESVERAMENTA és aquesta? QUINA ESVERAMENTA ÉS AQUESTA?

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

A este paso vaciarán las iglesias.¿Pero de que religión habla esta gente?

Anònim ha dit...

Vosotros si que las teneis vacias. El lema es: "Conversión o salida, basta de fastidiarnos la vida". Ah, se me olvidaba:saludos a Betty.

Anònim ha dit...

Quines bestieses que diuen alguns comunicants. Llegiu el document, homes i després opineu amb seriositat.