dilluns, 30 de juliol del 2007

Del virtual al presencial. Trobada de blocaires cristians.

Blocsfera Cristiana

NOTA: la data anunciada finalment s’ha canviat pel dijous 27 de setembre tal com s’anuncia en aquest post.

Finalment aquest dilluns al matí amb l’Eloi Aran hem tancat els serrells per convocar la primera trobada de blocaires cristians. Serà el dijous 13 de setembre de 18’30 a 20’30 hores a la seu de Cristianisme i Justícia de Barcelona (c/ Roger de Llúria, 13). Com veieu no som supersticiosos.

Ens ha semblat que almenys en una primera trobada l’interessant serà compartir l’experiència de tenir un bloc cristià a la xarxa. Per això, farem un format de seminari en una sala on disposem de projector i connexió a internet. Començarem amb tres breus introduccions de 7 o 8 minuts cada una per centrar el tema. La proposta és:

-que a mi em toca fer una breu radiografia dels blocs cristians que hi ha ara a la xarxa;

-que demanarem al Ramon Bassas com a “avi” dels cristians blocaries una visió una mica més teòrica sobre els blocs com a eina de comunicació (de fet, potser encara no ho sap que li demanarem);

-i que l’Eloi farà una motivació al diàleg plantejant les qüestions que poden ser interessant de compartir, com per exemple: les motivacions per fer un bloc; la utilitat dels blocs, pròpia i pels qui els llegeixen; els blocs com a eina per parlar i difondre l’experiència cristiana; i el feed-back o impressions que recollim del què fem.

La trobada està pensada pels qui estem fent un bloc però no és exclusiva ni tancada a ningú. De tota manera, els qui us hi animeu comuniqueu prèviament la vostra presència. Estem pensant en un seminari per 20 o 25 persones per facilitar el diàleg i ens anirà bé saber si la resposta d’assistència demana una ampliació de la proposta o si serà millor que ho reduïm a que l’Eloi i jo anem a fer un cafè. Veurem que en sortirà i si, almenys per un dia, fem el salt del contacte virtual al presencial.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimat Jordi: Convidaràs els de Germinans?

Anònim ha dit...

jordi llisterri i eloi aran, espero la trobada de blogers del setembre. Jo en sóc una.
Sefa

Anònim ha dit...

Potser seria interessant que discutíssiu què és el que s'ha de fer per què els blocs deixin de ser endogàmics.

Anònim ha dit...

Els de Germinans no cal. Estan fóra la comunió de l'Església. No cal perdre el temps amb capellans carlistes-integristes-paranoics.
Joan Anton

Anònim ha dit...

¿No estar en comunión con la pandilla de pijo-progres que correteais por las parroquias catalanas es no estar en comunión con la Iglesia? Y luego hablais de repartir carnets de católico....

Anònim ha dit...

Doncs a mi que no estic gens d'acord amb els de Germinans, crec que tampoc cal menystenir-los. A més, certament, els seus escrits solen tenir un nivell bastant alt.

Anònim ha dit...

Si Bernat, un nivell bastant alt de psicopatologies obsessives compulsives i greus transtorns sexuals. L'integrisme sempre s'ha considerat una malaltia. Són gent insegura, autoritària, intolerant i molt reprimida.
Rivadeneura dixit

Jordi Llisterri i Boix ha dit...

Bé, jo abandonaria aquest nivell de debat. Ei! si pot ser.