diumenge, 7 de gener del 2007

Mireu que m’han portat els Reis

Aquest any em dec haver portat bé perquè els Reis m’han portat moltes coses. I, entre ells, m’han portat un nou disseny del bloc. Hi ha algunes coses que caldria retocar però els canvis que hi ha fet la Sònia Poch –la dissenyadora de El Ciervo i Foc Nou- han quedat molt bé.

El bloc continuarà sent el mateix i si els elements no es conjuren en contra meva continuaré emprenyant tres o quatre cops per setmana, però hi pogut afegir algunes cosetes. Finalment puc ordenar els textos per temes amb les etiquetes. I hi he afegit una cosa curiosa que vaig descobrir la web del Fòrum Ondara de capellans de Solsona, un servidor de notícies. Abastodenoticias.com és un servei gratuït en castellà actualitza permanentment titulars dels temes que li indiques. A la selecció de religió que trobareu a la columna de la dreta sempre hi apareix alguna cosa interessant. Avui, per exemple, una notícia sobre religió era que a Villanueva del Arzobispo els veïns es queixaven per la qualitat de l’aire. Total, per alguna cosa ha de ser gratis.

Suposo que també heu estat bons i que els reis també han estat generosos amb els qui us ho mereixeu.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi els Reis m'han portat un bloc:
http://blog.iespana.es/josepangelcolomes

I a tu t'han portat un nou disseny. Sembla que la comunitat de "bloquers" augmenta. I deu ser perquè ser-ho és fàcil.

Anònim ha dit...

Muy bonito el nuevo diseño. Y muy esclarecedor. En la cabecera de un blog que supuestamente habla de la Iglesia en cataluña lo que predomina no es la Iglesia (una cruz, una foto de Grassus, una iglesia románica, etc... hay para elegir). No. El dibujo es un mapa de cataluña. Y es que es evidente cual es vuestro dios....

Jordi Morrós Ribera ha dit...

Al comentari anònim anterior només cal dir-li que té la pell molt fina. Abans que ell ho digués ni me n'havia adonat que hi hagúes un mapa de Catalunya. De totes maneres pot entrar al Google i teclejar "España católica" i ràpidament li baixarà el nerviosisme a aquesta comentarista.