dissabte, 19 de gener del 2008

Falten capellans

Ho pesco al vol en una conversa d’un grupet de capellans que se saluden distesament. Un recorda el què els deia un professor del seminari: “Falta gent que vulgui ser capellà, però no en falten que vulguin ser bisbes”. Doncs, si.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

En verdad, en verdad te digo: cuando el burro no sabe que hacer, con el rabo mata moscas.

Silveri Garrell ha dit...

Jo crec que Deu ens dòna els capellans que necessitem, o que mereixem, dit més concretament. De tan en tan en fa sortir algun que fa maravelles a destre i sinistre i després el fan sant i despres resulta que la gran majoria de capellans només hi son per fer neixer d'entre ells l'atleta que ha de salta la barrera del seu temps. En tots els temps hi han hagut problemes específics que han fet neixer en el si de l'Església la persona carismática per afrontar aquests problemes. Ara ja no en mancarien tant com abans, ara ja tothom sap lletres per predicar evangelis (ho pot fer qualsevol laic), altre cosa es per administrar sagraments i celebrar misa. Hi ha moltes formes de solucionar la manca de clero.

Anònim ha dit...

És curiós, tanta preocupació que en tenen alguns per la manca de capellans... i no es qüestionen per si és el sistema, el que falla.

Anònim ha dit...

Sobren capellans integristes que convertiran l'Església en una secta. Cal un replantejament global dels ministeris i tornar als orígens: casats, cèlibes i dones amb ministeris,

Anònim ha dit...

Els bisbes valencians que designen aquesta setmana per a Lleida i Girona et deixaràn content, amic Jordi.

Anònim ha dit...

Ara sí que noto que sóc molt soca. No acabo d'entendre aquest hipervincle del "si" final a la web de Madrid.
Podries explicar què significa exactament?

Anònim ha dit...

Qui te por que l'església esdevingui una secta? Totes les famílies ho són! Ens fan el món a la seva mida. Per això som vius!