divendres, 25 de gener del 2008

Indisposició diplomàtica

Dins de la polèmica que ha aixecat especialment a Itàlia la renúncia del papa a pronunciar la seva conferència a la Sapienza, llegeixo un comentari que fa gràcia. El vaticanista Andrea Tornielli, escriu a Il Giornale, que l’anul·lació es va decidir després d’una trucada del ministre de l’Interior italià al secretari d’Estat. El millor és que en la conversa el ministre Amato va suggerir a Bertone que el papa s’inventés una indisposició “diplomàtica”. Està tot inventat. Com se sap, el Vaticà va fer cas omís al suggeriment.

PD: Aquí teniu la carta oberta que han enviat Cristianisme al Segle XXI al cardenal Martínez Sistach a la que fa referència la notícia del diari El Punt.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tornes a arribar tard.El Germinans se t'ha adelantat un altre vegada.

Jordi Morrós Ribera ha dit...

Doncs sincerament m'estimo més l'acte de demà diumenge dia 27 que no pas el de la plaça Colom (ara diuen que era català) de Madrid, i això no és per cap prejudici antiespanyolista.

Almenys els d'aquí són ben clars i diuen sense embuts que l'acte és fonamentalment per fer pressió política, tot i que al començament li toqui presidir una eucaristia al nostre arquebisbe, que per cert no li envejo gens ni mica el paperot que haurà de fer.

El de Madrid era un acte fonamentalment polític i anti partit del govern espanyol a 70 dies d'unes eleccions, però en canvi els organitzadors van ser molt hipòcrites intentant disfressar-lo de concentració pietosa de catòlics suposadament ofesos i amenaçats no se sap ben bé per què.

Al pa pa, i al vi vi. Si els catòlics no som clars a l'hora d'exposar les nostres motivacions millor que ens dediquem a investigar el sexe dels àngels o a la meditació trascendental, però no pas a intentar oferir un missatge joiós de salvació.

Anònim ha dit...

¿Te veremos mañana con tus tres rubios vástagos en Montjuich? ¿En el Palacio de Congresos o en el de Deportes? ¿O quizás en la manifestación de las 11 en Pza España de la Guerrilla Travolaka? ¿Donde estarás,vida? ¿Te llevarás al gato Nel.lo con su "picarol" nuevo?