dijous, 12 de febrer del 2009

El monjo Lluís Duch ens explica els problemes que tenim


Rebo una nota del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) sobre la conferència que hi farà dilluns vinent el monjo de Montserrat i antropòleg Lluís Duch, dins del cicle “Impureses. Apunts de la condició humana”. En una bona demostració d’estratègia comunicativa, per fer venir ganes d’escoltar-lo, a la web del CCCB pengen un vídeo amb declaracions del conferenciant. Unes paraules de Lluís Duch que ens ajuden a focalitzar quins problemes tenim per fer entenedor l’Evangeli a la gent d’avui. En només cinc minuts.

3 comentaris:

Silveri Garrell ha dit...

Ja he mirat el vídeo, estic d'acord amb ell totalment. Les religions en nom de la "puresa" han fet barbaritats però no ens hem de confondre, la puresa també existeix com un valor a defensar, i que se l'hagi defensat en algunes èpoques a males maneres ja és una altre historia.

Jesús Cardona ha dit...

Òndia quin bany d'humiltat i quina frescor. N'hi ha una mica per a tothom, per als defensors de l'ortodòxia, per als bisbes, per als que vivim el cristianisme més dels valors que des de la fe, etc. I a més sense amargors. Deixeu-me pensar si tinc alguna cosa inajornable dilluns...

lu ha dit...

Persona com an Duch i F.Torralba(veure La Vanguardia dia 14/02/09 La Consulta)fan que aquesta Vida valgui la pena vivirla.