dimarts, 20 de gener del 2009

Poblet i internet



Gràcies a la seva incorporació a la Blocsfera Cristiana descobreixo el primer bloc que conec d’un monjo del monestir de Poblet, Lluís Solà. Farà bona companyia a un referent, l'Oikía del monjo de Montserrat Sergi d’Assís. Montserrat i Poblet, benedictins i cistercens, ja tenen bloc. Sens dubte, els blocs són una bona finestra per irradiar el que es viu entre les parets d’un monestir. A més, aporten oxigen al complex món virtual.

Per ara veig que el bloc del monjo de Poblet recull principalment homilies, articles i xerrades, però sembla que ja s’anima a explicar alguns detalls de la vida del monestir. Com per exemple, el llibre que escolten aquest dies a l’hora de dinar els monjos de l’Abadia de Poblet, el “Jesús” de Pagola.

6 comentaris:

Silveri Garrell ha dit...

Si però els he penjat un comentari al blog i no me l'han publicat encara i això que fa dos dies. Els deia: "caràm els monjos de Poblet llegint al Pagola, ja la tenim ben embolicada". Deu ser el meu coment massa maleducat, jutgeu per vosaltre mateixos....

Anònim ha dit...

Silveri,fill,ja deuries estar acostumat,com jo,a que ens esborrin ó queno ens deixin entrar en els seus blogs aquest religiosos qe van de progres lliberals molt dialogants pero que sembla que no aceptan a ningú que no pensi com ells,ni toleran la llibertat d´expressió,jo per la meva part,continuaré penjant els meus comentaris per molt que m´els esborrin.

Sergi d'Assís ha dit...

Jordi, gràcies per les teves paraules.

Anònim ha dit...

Em fa gràcia que es parli de llibertat d'expressió d'una manera tan gratuïta. Un bloc és una propietat privada i, com a tal, un té tot el dret de deixar entrar qui vol i prohibir-li el pas a qui no vol. Així de senzill. I insistir en fotre cops a les portes no és la millor manera de que ens deixin passar més tard. És, senzillament, definir-se com un maleducat.

Salutacions, Jordi, i gràcies per aquests enllaços.

Fra Lluís Solà ha dit...

Gràcies per fer-te ressò del meu bloc. Espero poder fer algun servei, amb esperit constructiu, que és així com sant Benet defineix un monestir, una escola de servei. Gràcies.

Jordi Llisterri i Boix ha dit...

Gràcies a tu. M'alegra veure que avui ja hi has tornat.