dijous, 4 de desembre del 2008

Refredats

L’arquebisbe de Madrid torna a convocar aquest Nadal un acte en defensa de la família, com l’any passat. Exerceix de cardenal de la capital i torna a convidar els bisbes de tot Espanya, com si l’arquebisbat de Madrid representés tota l’Església espanyola. Diu que cal anar-hi perquè “la comunión exige salir de los propios intereses y comodidades para manifestar que somos un único pueblo de Dios y Cuerpo de Cristo”. Tornaran a venir dies d’oportuns refredats o ja han pactat que aquesta vegada serà un acte catòlic i no una manifestació contra el govern? Tot torna?

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Pobre Cardenal Sistach, només faltaves tú. Rebent pressions de totes bandes.

Jesús Cardona ha dit...

No m'agarden les manifestacions ni lesmassives concentracions de cristians ni de catòlics. Ho dic tant per Rouco com per les jornades del món mundial del papa. Nosaltres no som d'eixe món.Hi ha tants capellans i seglars que fan feina i poc soroll!

No se'ns hi ha perdut res en aquestes manifestacions. Que el sr cardenal aprofiti el dia per anar a veure algun pessebre vivent en cas que els pastorets encara no li fan el pes del tot.

Anònim ha dit...

Y si un gobierno legisla a favor de los asesinatos y en contra de la Familia, ¿no se pueden/podemos manifestar contra el gobierno? O durante los últimos años de Franco y los años de la transición los curas y obispos se podían manifestar contra la dictadura y ahora se tienen que estar calledos para que tú y tus colegas del pesebre esteis tranquilos? Por cierto, Rouco, además de Arzobispo de Madrid, es presidente de la CEE. Aunque te duela. Y algo de representatividad tendrá, ¿O no?

Jesús Cardona ha dit...

Comentarista anònim, suposo que en democràcia el millor és signar les opinions com fa tothom de bona voluntat en aquest blog, oi?

Dels assassinats, se n'encarrega la policia i els jutges i qualsevol de nosaltres el té a disposició per fer-hi una denúncia.

Sobre les manifestacions, cadascú pot decidr si hi va o no. Com que una concentració no és cap acte litúrgic, demanaria que no expedissis certificats de cristiandat.

Al meu pessebre s'hi està molt tranquil i amb bona companyia, vine-hi sempre que vlguis, tot i que només parlo en nom meu.

Bona nit

Jordi Morrós Ribera ha dit...

Carai com està el pati!

Jo m'apunto al tarannà del Jesús Cardona, i al darrer anònim només li diria que la CEE és una organització administrativa de poc més de quaranta anys d'existència, i que com a tal depèn d'uns acords jurídics entre l'estat de la Santa Seu i l'estat espanyol, i que en el credo des del concili de Nicea només recitem en les diverses llengües allò de "Credo in unam sanctam cathólicam et apostólicam Ecclésiam", i d'això fa més de 1.600 anys, i aquesta per a mi és la confessió de fe que realment compta.

Fins la propera.

Anònim ha dit...

Sr. Blogger: Usted cree muy poco en las estructuras eclesiales que han surgido después del Concilio Vaticano II, entre ellas, las Conferencias Episcopales. El Cardenal Rouco convoca no sólo como Obispo de Madrid sino también como Presidente de la CEE. La política eclesial catalana de "perros mudos" y silencio ante el poderoso sólo consigue que Cataluña, eclesialmente hablando, esté en un estado más que ruinoso. Mucho buenismo, "molt tarannà català" y muchas cojonadas por el estilo y mire donde estamos. Aunque para usted debemos estar en el mejor de los mundos posibles. ¿Se imagina que a Cataluña se le asignara desde la CEE la aportación económica que corresponde al tanto por ciento real de las aportaciones del IRPF realizadas desde Cataluña? Mire, o vamos todos juntos o en Cataluña nos hundimos muy pronto. Espero que nuestros Obispos tengan sentido común y no dejen de ir a Madrid.

Silveri Garrell ha dit...

Veig molt bé que es faci una concentració per reivindicar els drets de la familia mascle-famella tradicional, i els bisbes perifèrics si no hi colaboren es una llàstima i desgracia. ¿¿Sabeu que han liquidat als pares de familia??. Llegiu l'article del blog de l'Ardèvol LA LIQUIDACIÓN DE LOS PADRES. Es realment alarmant per fer tocar sirenes.

Anònim ha dit...

I ara reb pressions de Germinans. PObre Sistach.