diumenge, 3 de desembre de 2006

Canvi a Afers Religiosos

Amb el nou govern de la Generalitat Afers Religiosos torna a ERC, dins de la vicepresidència de Carod-Rovira. Així, dimarts es farà efectiu el canvi que ja era previsible de responsable. Montserrat Coll torna a la direcció general d’Afers Religiosos, que abandona Jordi López Camps. Com sabeu, López Camps va ser qui va substituir a Coll quan al maig es va trencar el govern tripartit. O sigui, que tot canvia i tot continua igual.

Dues idees. La bona i la dolenta. La dolenta és que aquests canvis dins d’un govern que és el mateix no tenen gaire sentit, més enllà de la lògica de distribució de carteres. La Montserrat Coll i el Jordi López tenen dos tarannàs i estils molt diferents, però a cap dels dos se’ls ha fet fora perquè ho fessin malament, ni perquè es cregués que un ho faria millor que l’altre. La bona és que malgrat les diferències Afers Religiosos des de la seva creació s’ha mantingut en persones que saben el que tenen entre mans. I això vol dir que se’n pot esperar una continuïtat en el que es essencial. Per tant, en els dos grans temes que tenen sobre la taula: la normalització de les comunitats islàmiques dins del panorama religiós i cívic del país, i la discreta col·laboració amb l’Església catalana per conrear una imatge digerible davant Vaticà.

4 comentaris:

EspartacusdeTracia ha dit...

Jordi, pots estar tranquil que amb aquesta correcció política no et mancaran subvencions.

SraGrasas ha dit...

Hola xato. Cóm estàs?

Suposo que content amb els calerons que vindran via subvencions per les teves revistetes de joguina oi?
Sigues bon minyó i respon a la pregunta que et vaig fer l'altre dia:
Ingressos ordinaris per vendes revistetes Jordi - Despeses de funcionament revistetes Jordi

Sort que existeixen els números negatius ehh Jordi!!

SraGrasas ha dit...

Jordi, a l'apartat About Me (on surts tan bufó i roset com sempre)en comptes de "Sóc periodista" crec que seria més correcte posar "Sóc subvencionista" (aquell que viu de les subvencions públiques)

SraGrasas ha dit...

Jordi maco.... Cóm estàs?
Encara no ens has contestat.
Et recordo la pregunta:

Ingressos ordinaris per vendes revistetes Jordi - Despeses de funcionament revistetes Jordi

Quin és el resultat?