divendres, 17 de novembre de 2006

Que no

«En la mañana de hoy, 16 de noviembre, en el Palacio Apostólico, el Santo Padre presidió una de las periódicas reuniones de los jefes de dicasterio de la Curia Romana para tener una reflexión común. Los participantes en la reunión han recibido una información detallada de las peticiones de dispensa de la obligación del celibato presentadas en los últimos años y sobre la posibilidad de readmisión al ejercicio del ministerio de sacerdotes que actualmente se encuentran en las condiciones previstas por la Iglesia. Se ha reafirmado el valor de la opción por el celibato sacerdotal, según la tradición católica, y se ha confirmado la exigencia de una sólida formación humana y cristiana, tanto para los seminaristas como para los sacerdotes ya ordenados». Comunicat oficial de la Santa Seu.
Que no hi ha més cera que la que crema. De tota manera, és més suau que quan Joan Pau II va tancar la porta a l'ordenació de les dones. En aquest cas no s'argumenta perquè es "reafirma" el celibat com a "opció". Per tant, almenys sembla que sigui un tema del que es pot continuar discutint sense que sigui motiu d'anatema. Ara, que Ratzinger no ho canviarà, sembla que hi podem pujar de peus.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut Sr. LListerri:
Són encomiables els seus esforços per difondre aquest bloc i es veu que hi posa tota la seva ilusió. Ho intenta, però es veu clarament que no hi arriba.
No passa res!! Cadascú fa el que bonament pot. I vostè ja fa temps que ha tocat sostre.
Ara bé, si vol fer cas d' una persona gran i amb una mica d'experiència no torni a publicar quadres estadístics sobre les visites que es fan a aquest blog. No ho faci perquè el que és negre és negre i el que és blan és blanc i voler canviar-ho és fer el ridícul. Si no té mai més de 2 comentaris i un día té 4 ens pot dir que ha incrementat un 100% els comentaris, però això és quedar molt malament.
A reveure

Anònim ha dit...

No creu que es passa un mica amb "Se ha guardado su comentario y podrá visualizarse una vez que el propietario del blog lo haya aprobado".
Mare de Déu Senyor!! Puc entendre que es penji el comentari, vosté el miri i pogui triar esborrar-ho o no. Però això d' aprovar-ho per tal que es pogui veure!!
Crec que és l primer blog on m' ho trobo. De fet penso que un blog no té raó d'existir amb aquest nivell tant de censura.