divendres, 17 d’abril del 2009

Caram, Caram...

N’hi ha que se n’atipen. I suposo que és per això que rebo aquest mail. De gent que s’ha atipat l’integrisme es dediqui a muntar campanyes de linxament contra tots els qui no pensen com ells. O, més ben dit, contra tots els qui pensen.

“Estimados amigos:

Hace unas semanas dieron a Sor Lucía el Memorial Joan XXIII, y a ese reconocimiento siguió una entrevista formidable en Els Matins.





Bien, la extrema derecha españolista no se lo perdona, y han decidido lincharla por medio de artículos, comentarios y destrozando su blog de internet. NO le perdonan que sea libre, que esté el diálogo interreligioso y mucho menos que quiera y defienda Cataluña.

Como sé que muchos de vosotros sois amigos de ella, -yo la admiro a la distancia, no la conozco personalmente- os pido que entréis en su blog y le dejéis comentarios positivos. Creo que hay que apoyarla, porque la extrema derecha se la está cebando. Su blog es este: http://blogs.periodistadigital.com/sintoniacordial.php

También podéis dejar comentarios de apoyo en otros donde se la ataca, uno de religión en Libertad, que depende de Federico Jimenez Losantos: http://www.religionenlibertad.com/blog/index.php?blog=16

Si os pido que si dejáis comentarios sean positivos y de apoyo. Que no utilicemos las mismas armas que utilizan ellos.

Gracias"

L’important, la darrera frase. I discutiria algunes coses que diu en l'entrevista. Però a sor Lucía Caram ja se la va voler menjar amb patates el bisbe de Vic. I, aquí està. I no pararan fins a enfonsar-la, perquè no tenen altra feina. Si els falten idees aquí tenen més material per seguir amb l’abat de Montserrat. Alguna pega segur que li troben.

4 comentaris:

Jordi Morrós Ribera ha dit...

La colla de la ceba integrista tenen molt temps per perdre, i com deia la meva mare qui no té res a fer el gat pentina.

Sincerament crec que la millor teràpia per als esperits exaltats és practicar amb ells un compassiu silenci, i pensar que és molt millor que es dediquin a escriure grollerament als blogs més que no pas dedicar-se com feien abans a cremar gent a la foguera.

Anònim ha dit...

Plenament d'acord amb el que dius, Jordi. Lucía Caram és una monja contemplativa lliure i coherent. Per aquesta mateixa raó molesta als integristes, que no toleren ni la llibertat ni l'esperit evangèlic.

Josep Garcia

Anònim ha dit...

Sor Lucia es defensa tota soleta... no necessita ningú que la salvi....

Anònim ha dit...

Decir que el estado español oprime a Cataluña: ¡no teneis vergüenza!