dilluns, 6 d’abril del 2009

Amb perdó, una mica d’autobombo



Ja em perdonareu, però faig una mica d’autobombo fent propaganda de l’entrevista que em van fer fa uns dies a Madrid i que acaba de publicar en la versió escrita Religión Digital. Malgrat un terrible refredat que no em deixava ni parlar, sembla que encara vaig dir alguna cosa interessant.

Evidentment, la capacitat d’improvització i l’agilitat que requereix una entrevista oral no deixa gaire espai pel matís. Però he de felicitar –sense cap afany gremialista- els qui han editat l’entrevista perquè recull perfectament el que vaig voler voler dir. Perquè després diguin dels periodistes.

Només un comentari al que vaig dir sobre la COPE (un bon ensurt veure’m diumenge sota Losantos). Ara es dóna per feta la retirada de FJL. Una bona notícia que portarà cua. Estèticament és una victòria (massa tardana) del sentit comú, però això no soluciona el problema de la COPE. És a dir, quin espai volen ocupar, amb qui es volen casar, i a qui volen arribar els bisbes espanyols a través de la seva emissora.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Estás orgulloso de esa entrevista? Hay que ver con qué poco se conforman algunos. Eso sí, la versión en video no tiene precio...

Silveri Garrell ha dit...

Ara acaben de dir per La Cope que Losantos se'n va de vacances per Setmana Santa i tornarà el dimarts al programa de La Mañana. No ho veig clar que el facin fora, hi han masses interesos de diners en publicitat.

Joaquim Llisterri ha dit...

Felicitats! :-)