divendres, 19 de desembre del 2008

Les virtuts davant la crisi


Per una nota que he de fer per Vida Nueva llegeixo una Carta Pastoral del bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, que acaba de publicar sobre la crisi econòmica. Quan l’he acabat de llegir, he aplaudit: "Els creients hem après de la Paraula de Déu que la inversió en justícia, honradesa, veritat, treball, creativitat humana, respecte als drets, fidelitat... és la inversió més rentable".

No m’estranya que el bisbe Cortés centri la seva reflexió en aquest tema. Altres vegades ja ho havia fet i s’ha voltat d’un equip diocesà amb una forta sensibilitat social i arrelament en el territori.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No sembla que lo que han apres els cristians desde la jerarquia, no son las virtuts que canta el bisbe de San Feliu, ara no es hora de recorda lo que es tenía que practica duran els temps de bonança.Ara es hora de reflexiona perque no es va insistir amb aquetas virtuts?

Anònim ha dit...

Jordi, fes-me un favor i corregeix aquest "rentable" del senyor bisbe, que a la carta que enllaces ho fa bé i diu "rendible". (Ja ho veus, aquí cadascú fa el troll amb les seves coses, però és que a "rentable" li tinc una mania especial.)