dimarts, 16 de setembre del 2008

Per fi, Aymar a Ràdio Estel



Uns anys més tard del què hauria estat desitjable i de què fos una evidència per a molts, avui arriba un gran nomenament, beneït pel palau episcopal. Ara en Jaume Aymar com a nou responsable tindrà feina per recuperar oients a Ràdio Estel i a Catalunya Cristiana recuperar lectors. Una bona elecció per als mitjans de comunicació de l'arquebisbat de Barcelona. Té Ràdio Estel al cap abans que la fundessin i sempre ha ajudat aquella casa tant com l'han deixat.

El què en penso ja ho vaig poder escriure aquí, tot i que ara s’hauria d’actualitzar. De fet, dels despropòsits que ha patit Ràdio Estel i Catalunya Cristiana se’n podria fer un llibre.


1 comentari:

Jordi Morrós Ribera ha dit...

Només conec a mossèn Aymar d'una eucaristia que vaig assistir a Sant Jeroni de la Murtra, i comprenc la teva alegria. Em va semblar una persona assenyada i raonable, i potser avui en dia aquesta és la principal virtut que s'ha de tenir a una diòcesi com Barcelona.

Els qui també han pres nota del nomenament són el grup de "Germinans germinabit", i ja comencen a esmolar les eines i no precisament les eines de les que parla el cant dels segadors.