dissabte, 17 de maig del 2008

¿Què passa a l’Església?


Ja fa uns dies que no podia sortir al carrer sense no trobar-me algú que m’increpés: ¿Encara no t’has llegit el darrer Quadern de Cristianisme i Justícia? Total, que dissabte al matí he esmorzat llegint ¿Què passa a l’Església?.

No sé perquè durant la lectura m’ha vingut al cap una idea d’un capellà basc que va triomfar en un recés: “Más en menos”. Una recepta aplicable a la dispersa vida quotidiana: centrar-se en menys coses però implicar-s’hi més a fons; i en la vida eclesial i cristiana: anar a l’essencial. Seguint aquesta idea, fins i tot m’hauria saltat tota la crítica interna per anar directament a les propostes que fa el document.

En tot cas, ara ja puc anar pel carrer cridant: ¿Encara no us heu llegit el darrer Quadern de Cristianisme i Justícia?

1 comentari:

Silveri Garrell ha dit...

Escolta Jordi, ja esta bé, l'article posa que quan el Govern dicta unes lleis s'han d'acatar cegament. Això els progressistes en l'antic regim tampoc ho feien de "cegament" i ara volen aquests progressistes que acatem cegament les lleis sobre sexe que ens imposa el PSOE. Ja esta bé jordi, cal que pensem amb el cap, hi ha plantejaments que son absurds dels quals ja n'estic fart de discutir i no vull continuar més per que és diàleg de sords.