dimecres, 5 de setembre del 2007

La blocsfera avança

Blocsfera Cristiana

La blocsfera cristiana és font de feina però sobretot d’alegries. En aquest moment està a unes 300 visites diàries, que fan unes 10.000 al mes. Per això hem volgut començar al setembre rentant-li cara. Aquest dijous pengem un nou format. L’objectiu és fer-la una mica més “apanyadeta” gràficament, però sobretot, facilitar l’accés més àgil als blocs: a cada pantalla se’n veuen més. D’altra banda els hem agrupat en grups de quinze perquè trigui menys a carregar-se la pàgina. El que es manté és que l’ordre el marca el ritme d’actualització del blocs: els darrers (a actualitzar el seu bloc) són els primers.

I avança i creix perquè dels quinze inicials del març, ara hi ha més de trenta blocs i estem en espera d’incorporar-ne alguns més en pocs dies.
Aquest canvi coincideix amb un canvi forçat de data de la I Trobada de blocaires cristians. Per problemes d’agenda hem hagut d’anular la convocatòria del 13. La trobada l’hem traslladat al 27 de setembre. Es manté el lloc i l’hora, els continguts i les intencions que vam anunciar. De 18’30h a 20’30h a la seu de Cristianisme i Justícia de Barcelona (c/ Roger de Llúria, 13). Disculpeu-nos els qui ja us ho havíeu arreglat per venir. Ens sap greu però no ho hem pogut fer d’una altra manera. No es pot arribar a tot.

I sap greu canviar de data perquè la convocatòria de la trobada va tenir ressò en alguns mitjans com Flama (on cal aclarir que la convocatòria la fem conjuntament i de forma espontània l’Eloi Aran, el Ramon Bassas i jo) i aquesta notícia que va sortir al Diari de Girona a finals d’agost.

Tothom serà benvingut, blocaires i lectors malalts de blocs.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimat Jordi: Em sembla que ja t´ho vaig dir un altre vegada. Heu pensat convidar els de Germinans?

Jordi Morrós Ribera ha dit...

M'hagués agradat venir però no crec que m'ho pugui arreglar per compromisos previs.

M'apunto a la proposta del Bernat de convidar als de "Germinans", peró vigileu qui s'hi apunta perquè per allà dintre corre algun "destroyer" de marca major, tot i que esperem que no tots siguin iguals.

Anònim ha dit...

Caram Jordi, aviam si tú saps un dels secrets més buscats. Quí es aquest destroyer?

Francesc xerric ha dit...

Acabo d’arribar d’un viatge llarg i tot fent el cor fort per aguantar la diferència de nou hores d’horari, entro a la Blocsfera i me la trobo capgirada… val a dir que millorada.
Deixeu-me expressar el meu reconeixement a la vostre tasca i el meu agraïment per aquesta feina que m’ajuda.
Salutacions.

Anònim ha dit...

Gran éxito de la blogsfera hispánica : La cigueña de la torre........