dilluns, 2 de juny del 2008

Esperpèntic (la Cope)


La cronologia és esperpèntica. Diumenge passat Juliana a La Vanguardia ens deia que Rouco va tirar pel dret amb la renovació de Losantos i Vidal a la Cope, tot i la oposició de Cañizares, i que Martínez Sistach va fer veure que passava vent. Dimarts el mateix Juliana ens diu que el mateix Sistach nega que s’hagi rentat les mans sobre el tema i el diumenge apareix finalment en una entrevista feta el dijous per deixar clara la seva oposició al contracte que garanteix la continuïtat de la deriva actual de la Cope i que a Roma ho veuen igual.

Últim capítol aquest dilluns al matí: Losantos a la mateixa Cope acusant al cardenal Lluís Martínez Sistach d’encobrir avortistes (té el mèrit d’anar darrera del Rey, del nunci o de Gallardón entre molts altres damnificats [Es pot escoltar a Federico a las 7. -7:22:45]).




Però quin circo tenim muntat! Això ho fas en qualsevol empresa i estàs al carrer al cap de dos segons i, a més, et posen a parir i et demanen públicament una rectificació. Seria més que escaient en aquest cas.

Potser ja ha arribat el moment de tirar pel dret i d’exigir als bisbes (a tots) que ens expliquin amb claredat fins on volen deixar arribar a la Cope.


PD: I per ara més aquí, aquí i aquí

3 comentaris:

Jordi Morrós Ribera ha dit...

Això de la COPE cada cop em recorda més l'espectacle que actualment dóna el PP. Realment són "tal para cual", i el més trist no és l'espectacle dels polítics (al cap i a la fi fan la seva feina que és lluitar per aconseguir el poder) sinó veure com una emissora de ràdio episcopal es converteix en un agent de pressió política.

Anònim ha dit...

A mi me entristece cómo un Cardenal se convierte en un agente de presión política... mientras que no hace nada con Pousa, el cura abortero...

Jesús Cardona ha dit...

El Vaticà, amics meus, el que ha fet el Vaticà des de la retirada de Tarancón i Jubany! Què hagués passat si el Papa Montini hagués posat un bisbe com Rouco a durant la transició que alenés manifestacions! I el que ha fet a Catalunya! Un depredador a Madrid i un xai a Barcelona. Home, ja n'hi ha prou, diguem totes les coses bones de Joan Pau II i també les irreponsabilitats.