dimecres, 18 de juny del 2008

Ara toca Opus


Els delegats de mitjans de comunicació de les diòcesis catalanes fa anys que es reuneixen. Els resultats han tingut alts i baixos i en molts casos ha faltat la voluntat comuna de donar la empenta definitiva als projectes que s’han plantejat, però és un dels àmbits pastorals on entre els delegats diocesans hi ha hagut més relació.

D’aquí a pocs dies celebren l’habitual trobada anual i aquest any sembla que han decidit confiar en l’Opus. Provenen dels seus centres dos dels tres experts convidats. Són Daniel Arasa (fill) de la Pontifícia Universitat de la Santa Croce de Roma, doctorat amb una recerca sobre les webs diocesanes, i Salvador Aragonès, històric periodista avui a la Universitat Internacional de Catalunya (que ja sabem que no és de l’Opus però hi te bastant a veure). Els experts es completen amb Antoni Aira, que prové de la factoria de Blanquerna.

Cap d’aquests tres hauria estat tan inútil en la gestió dels mitjans de comunicació per permetre que la situació de la Cope hagués arribat fins on han deixat que arribi.

1 comentari:

Jordi Morrós Ribera ha dit...

Jordi, comparar la COPE i l'Opus Dei és com allò de l'ou i la castanya.
I tot i que als més o menys filoprogressistes l'Opus Dei encara ens provoqui una mica d'urticària, ja veureu que amb els temps que es preparen i tot això dels nous moviments (legionarios, neocatecumenales i altres) acabaran fent bons als de l'Opus Dei, que potser sí que són una mica massa "papistes" però almenys són gent amb cultura, i òbviament amb diners que no us penseu pas que me n'oblido!