dilluns, 10 de desembre del 2007

Lent, massa lent


Rebo el dia de la Puríssima un SMS dient: "Has de posar la vinyeta d'avui del Forges al teu bloc". I, si, té tota la raó. Lent, massa lent. Tot i això, la majoria ho esperen treballant i no asseguts al sofà.

3 comentaris:

Silveri Garrell ha dit...

El Concili Vaticà II era un concili per obrir més l'Església al mon modern, amb això hi estèm tots d'acord. En el que realment NO estarèm gens d'acord és en que la tal "obertura" hagi de significar acceptar la moralitat relativa que viu el mon.

Jordi Morrós Ribera ha dit...

Per a Silveri.

Avui estic d'acord amb tu.

Més enllà del Vaticà II o de l'hipotètic Vaticà III la qüestió de fons crec que continuaré sent que la moral de l'Evangeli sempre haurà de continuar qüestionat la moral del món.

Anònim ha dit...

Quan les paraules tenen sentit ens entenem. Però quan diem p.e. "MORAL" .. que volem dir?;
( per què amb quin sentit parlem? )

¿Què ens hem de casar tots. Homes i dones?

¿Que l´home -de moral- que neix homosexual (si és de l´Església, sobretot) no va amb homes; perquè és "moral"?

Que la dona soltera que té un fill no va al cel? I ens hem d´ocupar del fillet, però no d´ella; perquè és una "pecadora" ?

¿Que una dona pot tenir un fill "per inseminació artificial" . (Però no pas amb un home..) (Perquè Déu fa les coses tan malament, que és justament el procés natural, el que ens porta a "pecar" ?

Quan "JESUS"
-EL GRAN AMADOR, ENTRE ELS GRANS AMADORS DE LA HUMANITAT-
va passar per sobre de tot això, predicant amb l´exemple i
LA PARAULA : Comprensió per als més desvalguts i els més maltractats; i beneint-los sempre, amorosament amb els nets de cor .

¿De quina moral parlem?
DE USOS Y COSTUMBRES?

"El concili vaticà III ben estimats i respectats amics meus.. (en versió casolana i familiar) l´ha fet el Poble "fastiguejat" de tanta falsedat i hipocresia. Tirant pel dret.

És clar que hi ha gent que s´estima. L´AMOR ÉS L´UNIC QUE COMPTE, I PER ELL O LA SEVA MANCA EN NOSALTRES, SEREM JUTJATS.

Cordialment


Eva Maria