diumenge, 25 de novembre del 2007

Sala Stampa

Faig una pausa a la Sala de Premsa del Vatica (amb un teclat sense accents). Dues notes claus del seguiment del Consistori. Aqui es preseten dues claus. Primer el col.legi cardenalici com a expressio de la universalitat catolica. I el segon la demanda dels papa a que els cardenals l'ajudin en la conduccio de la barca de Pere.

I, evidentment, un cardenal Martinez Sistach exultant. Aqui podeu veure el que ens ha explicat a Vida Nueva aquesta setmana.

6 comentaris:

Soledad Burgos ha dit...

quisiera entenderte
saludos desde el fin del mundo
Soledad

Silveri Garrell ha dit...

Son els ordinadors d'Italia que no tenen accents o els ordinadors del Vaticà???. Quedo bocabadat.

Anònim ha dit...

Doncs fill, per anar al Vaticà i donar aquesta informació...potser ho remataràs a foc nou.
Podries aver parlat sobre la Basílica de St Sebastià, una de les 7, que li han otorgat sorprenenment. O sobre la pobre delegació de Bcn. O millor encara veure a molts progres per primera vegada amb sotana...Baró, Gordo, Bacardits, Turull...(quan la mitra truca a la porta es vénen al diable...)
Sistach exultant, i Bcn?
I com sempre...Tv3 a l´hora de donar la notícia parlen amb l´enviat a Roma i acte seguit entrevista a un de Església plural: increïble! Tant nombrosos son per ser els que opinin sobre el cardenal? sempre ho han de criticar tot?
Espero que Sistach defensi l´Església tal com va jurar...aveure si fa un canvi, i que no sigui de bisbes, que aquest ja la pitifien prou!

Silveri Garrell ha dit...

L'home invisible del Germinantis, així que ja ho saps, Jordi.

Anònim ha dit...

Jordi, sí que tenen accents...! El que passa que el teclat és italià i veus només, aparentment, els accents italians però pots posar-hi els catalans. Per exemple: teclejant alt+0243 obtens ó. Després de tants anys, ja em sé de memòria tots els codis. Espero que hagis tingut una bona tornada. A presto!

Jordi Llisterri i Boix ha dit...

Gràcies Marta per les instruccions. El que tenen els romans amics es que sempre són amables. Les guardo per propera vegada. Tenia 5 minuts per fer una nota i no trobava ni l'@. Ara que he tornat a veure si aquesta setmana tinc temps d'escriure quatre impressions.