divendres, 5 d’octubre del 2007

Una setmana i un dia de la trobada de blocaires

Blocsfera Cristiana

Per altres coses, m’ha anat passant fer una valoració de la trobada de blocaires cristians. Però, avui, com que ja l’ha fet l’Eloi Aran, m'estalvio la feina. A més, ja em va tocar parlar-ne al programa Església Viva del bisbat de Girona que s’emet a les emissores locals, a la COPE Girona i a Ràdio Estel. [mp3]

Només comentar quatre dades d’una radiografia aproximada de l’estat de la blocsfera que vaig preparar per la trobada. Avui ja no val, perquè aquesta setmana hem incorporat vuit blocs d’Església Plural i en tenim pendents d’incorporar-ne un parell més. En tot cas, les dos dades que es poden comentar és que entre tots els blocs acumulen unes 50.000 visites al mes, 10.000 de les quals passen pel portal de la Blocsfera Cristiana, que pel trànsit a internet en català no està malament. I, el més important, que entre tots els blocs s’està produint una mitjana de 400 articles al mes. Això li dóna ja categoria i diversitat comparable a qualsevol publicació cristiana.

6 comentaris:

ERMITA EN XARXA ha dit...

Celebrem aquestes bones notícies-dades!

ERMITA EN XARXA

Anònim ha dit...

Vaig escoltar l'entrevista per la COPE de Girona. Déu n'hi do la canya que et fumia el presentador !!! te'n vas sortir molt bé.

Anònim ha dit...

I el Germinans, si és el parla més de catlunya. ¿Per qué no l'incorporeu?

Anònim ha dit...

Perdoneu l'errada:
I el Germinans, sí és el que parla més de Catalunya.

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt l'entrevista. Crec que el presentador més que voler-te donar canya el que volia era ser imparcial sobre el tema.

Anònim ha dit...

En Jordi Llisterri per la COPE !!! Jajaja. Tranquil. Ànims !!!