dimecres, 24 d’octubre del 2007

Avui no tinc 'post'



Havia pensat publicar avui una breu però significativa xafarderia que m’havien explicat sobre el llibre del papa en català i que feia quedar malament al Vaticà. Era una bona font però en no veure-ho clar ho confirmo amb una persona que segur que ho sap. M’ho nega i em dóna els detalls que ho desmenteixen. Total, que avui m’he quedat sense post, però sense enredar a ningú. Potser altres vegades per error he publicat coses que no són, però aquesta me l’he estalviat. És millor fer les coses així, perquè la temptació de publicar tot allò que diuen és constant, sobretot si et permet portar l’aigua al teu molí.

6 comentaris:

eloi ha dit...

ben fet! a vegades la millor acció és la passivitat.

Anònim ha dit...

T'est'as guanyant l'apel.latiu de sinuós.

Jordi Morrós Ribera ha dit...

M'estimo més un sinuós honrat abans que un escampador de rumors sense fonaments.

Anònim ha dit...

Muy bien, hay que pensárselo dos o tres veces antes de hacer quedar mal al Vaticano, oh excelso guardián de la ortodoxia. Y un post tuyo que hiciese quedar mal al Vaticano sería terrible para la cristiandad toda.

Anònim ha dit...

Morros, ¿y si hay fundamentos...?

Anònim ha dit...

Jordi, mai podrem guanyar els que volem una església catalana així. A mi no m´agraden aquests capellans carlistes (del Cardenal no pensin malament), però em crec l´últim que van dir. Ho sento.

Em va agradar sentir el Peret l´altre dia al teu blog, però ara hauries de ficar "una lágrima cayó en la arena" pel Sistach, perque no serà res a Roma i tu ho saps i també en Lluís i en Joan